Cinta Bulan Disember

Cinta Bulan Disember – Liyana, seorang penulis kolum, sedang menulis tentang percintaan dan bulan Disember, bulan kegemarannya. Liyana menulis tentang kepercayaannya bahawa kita semua ditakdirkan untuk bersatu dengan teman sejiwa kami tetapi Liyana mempunyai satu kritieria yang penting untuk menjadi teman sejiwa- si dia dilahirkan pada bulan Disember. Adakah dia akan bertemu dengan ‘si dia’ pada bulan Disember ini? Liyana juga berminat untuk menerbitkan dokumentari sendiri dan dia baru saja menghantar permohonan untuk menyertai kursus dokumentari anjuran National Geographic.

Description+

Cinta Bulan Disember – Liyana, seorang penulis kolum, sedang menulis tentang percintaan dan bulan Disember, bulan kegemarannya. Liyana menulis tentang kepercayaannya bahawa kita semua ditakdirkan untuk bersatu dengan teman sejiwa kami tetapi Liyana mempunyai satu kritieria yang penting untuk menjadi teman sejiwa- si dia dilahirkan pada bulan Disember. Adakah dia akan bertemu dengan ‘si dia’ pada bulan Disember ini?
Liyana juga berminat untuk menerbitkan dokumentari sendiri dan dia baru saja menghantar permohonan untuk menyertai kursus dokumentari anjuran National Geographic.

Telemovie » Cinta Bulan Disember